OBAVIJEST- posebna ponuda samo za ljekare

Poštovani,

Ljekarska/Liječnička komora FBiH obezbijedila je povlasticu za sve članove Ljekarskih komora koje djeluju u sastavu naše organizacije, kao i za sve uposlenike kantonalnih/županijskih komora. Potpisan je Protokol o saradnji sa Intesa Sanpaolo bankom, koja je kreirala poseban paket usluga s višestrukim povlasticama za sve članove Ljekarske/Liječničke komore FBiH.

Ova posebna ponuda nije posebna samo zbog najpovoljnijih uslova finansiranja koje možete naći na tržištu nego je posebna i po tome što Intesa Sanpaolo banka želi biti pouzdan poslovni partner svim članovima Komore i omogućiti im poseban status u svojoj Banci. Poseban status omogućava brojne pogodnosti u poslovanju s Bankom, a prednosti su brojne:

  • Posebno izrađena ponuda (jedinstvena na tržištu) za sve vrste kredita i osiguranja
  • Individualan pristup svakom klijentu
  • Ušteda vremena jer imate mogućnost dogovora sastanaka putem telefona i mailom u terminu koji vam odgovara
  • Savjetovanje od strane uposlenika Banke u cilju pronalaženja adekvatnog rješenja svih finansijskih pitanja s vaše strane

Više informacij o ovom posebnom paketu usluga možete pronaći na zvaničnoj web stranici Ljekarske/Liječničke komore FBiH https://fmcbih.ba/ kao i na promotivnom letku u nastavku:

Intesa Sanpaolo banka

 

s poštovanjem,